pondělí 27. května 2013

Krásný večer,

                    ... Venku prší... 
                ... Dnešní příspěvek o jedné bylince... 

Přírodní Maggi, alias Libeček :) 


U nás v rodině ho máme rádi... nejlépe se hodí do polévek. 
V sobotu jsme k večeři měli ryby - makrely, libeček se k nim úžasně hodí. 

... Poprvé za život se pokusím libeček usušit...( jinak ho jen mrazím) 
... z této kopky mám dva plechy libečku uvidíme kolik toho bude až se  usuší... 

Bylinky suším nahoře v podkroví, kde je stále otevřené okno. Tak, že mám perfektní místo pro sušení. A jednu výhodu to má. Jakou? Ta vůně plynoucí po domě. 

Krásný zbytek dne 
Lucie

2 komentáře:

  1. Libeček přidávám do vody když vařím brambory, mají pak lepší chuť:-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living